اطلاع از قیمت خرید چای ایرانی در سراسر کشور

آنچه در این مقاله می خوانید...

قیمت چای ایرانی مرغوب در بازار اینترنتینمایندگی خرید چای با طعم های مختلفمراکز فروش چای اصیل ایرانیعرضه چای گیلان در سراسر کشورصادرات انواع چای با کیفیت بالاانواع برند های تولید چای در کشور

چای کیسه ای از پرطرفدار تربن و پر مصرف ترین انواع نوشیدنی داغ در ایران و دنیا می باشد. انواع چای با عطر و طعم دلچسب در سراسر نقاط جهان کشت و برداشت می شود که ایران نیز از تولید کنندگان بزرگ این محصول می باشد. از بهترین منابع جهت اطلاع از انواع قیمت خرید چای ایرانی در سراسر کشور سایت های اینترنتی می باشد.

اطلاع از قیمت خرید چای ایرانی در سراسر کشور

قیمت چای ایرانی مرغوب در بازار اینترنتی

قیمت چای ایرانی مرغوب در بازار اینترنتیبرگ های سبز چای درجه یک خارجی جهت پروسه آماده سازی و خشک شدن راهی کارگاه ها و کارخانه جات تولیدی چای شده و طی مراحل خاصی آماده و بسته بندی میگردد.

تفاوت کلی انواع چای بستگی به نوع مالش و لوله کردن برگ گیاه چای و نوع اکسیده شدن رنگدانه های آن دارد.

تمامی انواع چای به سه گروه چای سیاه، چای سبز، چای اولنگ و بوچونگ تقسیم می گردد که کاملا به نوع فرآوری آن بر می گردد، سپس انواع چای در دسته های:

  • قلمی
  • شکسته
  • باروتی
  • چای شکری

درجه بندی می شود

چای ایرانی کاملا ارگانیک بوده و عطر و طعم طبیعی دارد و هیچ گونه مواد افزودنی به آن اضافه نمی گردد.

قیمت چای ایرانی مرغوب در بازار اینترنتی به عواملی چون:

  • قیمت برگ سبز چای
  • هزینه کارگر ماهر
  • حمل و نقل
  • ارز
  • تورم
  • نوع بسته بندی
  • وزن
  • نوع چای
  • و …

بستگی دارد که قیمت عمده چای به صورت آنلاین قابل استعلام می باشد.

نمایندگی خرید چای با طعم های مختلف

نمایندگی خرید چای با طعم های مختلفدر حالت کلی هر چه چای شکسته تر و خرد تر باشد در زمان کوتاه تری دم کرده و آماده می شود و طعم مطبوعی نیز خواهد داشت.

کیفیت کلی چای بستگی به :

  • ترکیب شیمیایی برگ چیده شده
  • بوته چای
  • شرایط رویش
  • محل رویش
  • نوع برگ چیده ( سرگل یا …)
  • تردی و طراوت برگ
  • نوع عمل آوری مناسب و صحیح چای

اشاره نمود که نقشی بسیار اساسی ر طعم نهایی و ویژگی های چای خواهد داشت.

از نشانه های شناسایی چای خوب و طبیعی می توان به رنگ و شفافیت آن اشاره کرد، چای سالم سیاه و کدر نمی شود، ته نشین نشده و کمی مات می شود.

رنگ چای طبیعی به مرور آزاد شده و فرا رنگ نمی دهد و دم کشیدنش زمان بر می باشد.

عطر از بهترین مشخصه ها جهت شناسایی چای می باشد، در چای خشک طبیعی عطر، ادکلن و هر نوع ادویه معطری همچون هل، لیمو و … اضافه نشده و باید عطر و رنگ طبیعی خود را داشته باشد.

از آن جایی که تشخیص چای اصل از تقلبی بسیار مشکل می باشد بهتر است که از چای های بسته بندی و استاندارد استفاده شود و از خرید نوع فله ای و باز آن خودداری شود.

بهترین منبع جهت تهیه عمده انواع چای با بهترین برند ها و بهترین کیفیت، نمایندگی خرید چای مجموعه با بهترین کارشناسان می باشد.

 

مراکز فروش چای اصیل ایرانی

مراکز فروش چای اصیل ایرانینوع دیگری از چای سیاه نیز به نام چای بهاره به بازار عرضه می شود، این چای از برگهای تازه روییده در فصل بهار تهیه شده و نسبت به برگ های برداشت شده در فصل های دیگر رنگ، عطر و طعم بهتری دارد.

چای اصل ایرانی در حال حاضر تنها چای تولید شده کاملا سالم می باشد که به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمال کشور بوده که هیچ نوع سم یا افت کشی بر روی بوته های چای آن اعمال نشده است به همین دلیل از ابتدای تولید تا برداشت، سورت، فرآوری و بسته بندی نیازی به شستشو نداشته و همین خود نشان دهنده این موضوع می باشد.

از ترکیبات و خواص چای می توان به:

  • کافئین و تانین؛ که آرام بخش دستگاه عصبی بدن می باشد.
  • تئوفیلین؛ از نظر ساختاری بسیار مشابه کافئین بوده و شل کننده عضلات، افزایش کارایی و ضربان عضلات قلب، افزاینده جریان خون و کاهنده فشارخون می باشد.
  • تیانین،؛ خاصیت طعم دهندگی دارد.
  • کاتچین؛ در هر دو نوع چای سبز و سیاه موجود بوده ولی مقدار آن در چای سبز بیشتر است، ضد سرطان بوده و کاهش دهنده چربی خون، ضد ویروس و کاهنده قند خون می باشد.
  • فلوراید و فلوانوئید؛ مستحکم کننده دندان و جلوگیری از بوی بد دهان.
  • تقویت نیروی فکر، تسهیل کننده گوارش، رفع خواب آلودگی، کاهش علائم میگرن و …
  • ویتامین C ، E ،  B

اشاره نمود که چای را به عنوان یک نوشیدین مناسب در هر زمان از روز تبدیل می کند.

از بهترین مراکز فروش چای اصیل ایرانی با عرضه انواع چای از مناطق چای خیز شمال کشور از معتبر ترین مراجع استعلام قیمت چای بهاره می باشد.

عرضه چای گیلان در سراسر کشور

عرضه چای گیلان در سراسر کشورچای در سه مرحله آماده می شود:

  1. مرحله پلاس؛ برگ های سبز چای پس از چیده شدن به مخزن های بزرگی به نام تراف منتقل می شوند تا مرحله پلاسیدن تسریع شده و آب برگ ها گرفته شده و تغییرات شیمیایی در آن آغاز شود.
  2. مرحله مالش؛ در این مرحله برگهای پلاسیده مالش داده می شوند تا سلول های برگ متلاشی شده و عصاره آن خارج شود، در این مرحله برگ ها پیچ خورده و مواد آن جهت تخمیر آماده می شود.
  3. مرحله تخمیر؛ در این مرحه فعل و انفعالات شیمیایی انجام شده و برگ ها به رنگ سیاه در می آیند، هر چقدر زمان تخمیر بالاتر باشد رنگ چای بیشتر شده و و کیفیت و عطر آن کمتر خواهد شد.
  4. مرحله خشک کردن؛ در این مرحله کیفیت و ویژگی چای اتفاق افتاده و چای در معرض حرارت قرار گرفته و خشک می شود.
  5. مرحله سورتینگ؛ در این مرحله چای رده بندی شده و جداسازی انواع چای صورت می گیرد، دانه های چای از لحاظ درشتی و کیفیت جدا شده و وارد بخش بسته بندی می شود.

فروش چای گیلان توسط منابه بسیاری در کشور انجام می پذیرد، ولی خرید از یک منبع مطمئن به صورت مستقیم و از خود کارگاه یا کارخانه تولیدی بدون دخالت واسطه ها و دلالان؛ مطمئنا به صرفه بوده و قیمت مناسب تری خواهد داشت.

صادرات انواع چای با کیفیت بالا

صادرات انواع چای با کیفیت بالاچای سرگل لاهیجان تهیه شده از بهترین برگ های جوانه و سرگل بوته های چای منطقه لاهیجان بوده و عطر و طعم منحصر به فردی دارد.

شرکت های خاصی جهت امر صادرات انواع چای با کیفیت بالا از کشور فعال می باشند که کاملا از قوانین بین المللی در این رابطه آگاه بوده و شرایط بازارهای مقضد را به خوبی می شناسند.

همکاری با این شرکت های با سابقه بهترین روش جهت حضور در بازارهای بین المللی بوده و ارز آوری بالایی در پی خواهد داشت.

انواع برند های تولید چای در کشور

انواع برند های تولید چای در کشورخرید انواع چای در انواع برندهای تولید چای در کشور به صورت غیر حضوری و به صورت عمده و خرده در این مجموعه اینترنتی به بهترین نحو ممکن صورت می گیرد که پخش کنندگان محترم به آسانی می توانند با کارشناسان حرفه ای این واد تماس حاصل نموده و اطلاعات مورد نظر را دریافت نمایند.

 فروش عمده انواع چایی خارجی و ایرانی 

 

*سفارش فقط تناژ بالا پذیرش میشود*

 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر               تماس بگیرید

                                 ۰۹۱۹۳۷۶۲۱۵۸